nyúl, az alapanyag |
verseny előtti eligazitás |
"felügyelet" alatt |
tálalás |
félúton |
ez a kompozíció emlékeztet egy híres képre... |
Vannak, akik hozzáértő módjára leírják majd a versenyt, én csak mint személyes élményt tudnám, az viszont nagyon hosszú lenne egy blogra, de kommenteljetek beszéljünk ;-)
Itt várható lesz a magas színvonalú, szakmai anyag, a versenyről : Bűvös szakács
Szia Balázs!Minden szakácsnak nyúl volt az alap?Nagyon izgalmas lehet egy szakács verseny!Szépen vannak tálalva az ételek,a szarvasgombás variáció nagyon tetszik!Köszi a képes beszámolót!Üdv:Krisztián
VálaszTörlésNagyon jók a képeid! Jó momentumokat kapsz el , visszaadja a részleteket.
VálaszTörlésNyugodtan írhattál is volna , miért kéne mindig ugyan azok szemszögéből láttatni . Csak így tovább!
M.
Köszi, köszi az érdeklődést.
VálaszTörlésIgen a nyúl, volt a téma, kinek mi sült ki belőle, azt értékelte a szakmai zsűri.
Mivel ez egy nagyon komoly, kizárólag szakmai alapú verseny, semmi showval és minimális reklámmal, úgy gondoltam a bűvös szakács és a hej szakácsok portál az ahol helye van egy mértékadó beszámolónak (Krisztián, az oldalsó linkekről eléred őket).
De ettől függetlenül köszönöm a biztatást és a képeimet nyugodtan használhatja bárki, jó szándékkal és icipici forrás megjelöléssel, kérés nélkül.
Mondjuk egyszer kétszer mikor nyomtatásban láttam horgászos képeimet, vakartam a fejem, egy könyvillusztrációhoz azé jól esne, egy mail.
Nekem a felügyelet alatt a kedvencem.Hallom, ahogy Tamás halkan hümmög, Kálmi meg szuszog. Óriási fotó
VálaszTörlésSzép képek, finom és elegáns ételek, szakmai hozzáértés, óriási gasztro tudás. Ma hagyomány és evolúció, holnap talán Bocuse d'Or?
VálaszTörlésGratula.
ocean
Igen :-)
VálaszTörlésMindjárt indulunk, a Bocusera.
Próbálok, majd valami kis anyagot összeszedni.
Itt is lesz gasztro-tudás és miegymás...