2011. november 6., vasárnap

MÉG ROSSZ A TIRAMISU


Hiába mondtam, hogy a tiramisunak kell legalább egy nap, mert a habos krémnek össze kell érnie, az asszony akkor is kért belőle (csak kóstolni). Egy ilyen folyós valamire mondta, hogy az íze jóóóóó!
Szerintem estére lesz jó,  akkor jön a recept.

3 megjegyzés:

  1. A tiramisuról mindig az az időszak jut az eszembe, mikor ez az őrület bejött Magyarországra. Talán emlékeztek rá. Minden családi vendégségben tiramisut kínáltak, és egyik szörnyűbb volt, mint a másik. Tényleg elképesztő, mit ki nem hoztak az emberek ebből a sütiből! :D Variációk egy témára...
    Most egyébként ugyanezt csinálják a Marlenkával, ami szomorú, mert nálam toplistás lett az az édesség.

    VálaszTörlés
  2. Minálunk, sok nagyszerű kaja devalválódik így.
    ...és megannyi más, ami érték máshol.

    VálaszTörlés
  3. Belekóstoltam, a tirába alakul;-)

    VálaszTörlés