2020. március 21., szombat

Tank vs. Vírus


Előző írásomban arra megoldásra gondoltam amivel a Britek próbálkoznak. A nyájimmunitás mihamarabbi megszerzésnek érdekében utat engedve a járványnak ami közel sem olyan veszélyes, mint a kolera a pestis vagy ebola.
Mihamarabb meggyógyulni és végezni a dolgunkat ezzel minimalizálva a gazdasági és társadalmi megrendülést. Viszont érthető módon közbelépett gyermekeink féltése és egy kisebb pánikszerű folyamat (igen, ez még nem is tömeges hisztéria).  Engednie kellett Orbán Viktornak. Az iskola bezárással a másik eljárásra tértünk. Az ellenzék további szigorításokat, kijárási tilalmat és hathatós egészségügyi felkészültséget követel, pedig tudható, hogy még 2 centis havazásra sem tud felkészülni az ország, hát még egy villámcsapásként jött járványra (mikor az alap egészségügyi ellátás se kielégítő).
Az ellenzék és a nép így saját maga ad felhatalmazást a rendkívüli jogrendre, saját maga ad teljhatalmat Orbánnak aki azt teszi majd amit igazán szeretne.

Tudjuk, hogy egy az olaszországi járványhoz hasonló krízissel nem fog megbirkózni a hazai egészségügy. Biztos a lehető legtöbbet meg fognak tenni az orvosaink, ápolóink és mindenki akinek csak módja lesz rá (mert nem vagyunk szar népség). De abban is biztosak lehetünk, hogy az Eliosos lámpavas is fényesítésre fog kerülni ha egy kicsit is cserben hagyva érzik magukat az emberek a kormány által.
Tehát elő a katonasággal az erőszak szervezetekkel és a pakliból kihúzható jokerrel a diktatúrával vagy valami Kádár tesztelésű megoldással -először engedünk, ezután tankokat hívunk, oda vágunk majd konszolidálunk és fürdünk a gulyás levesben míg meg nem halunk. Inkább, mint a nép Jokere!

Szóval az egészségügyet és a gazdaságot most az idő szorításában ha nem lehet rendbe tenni, akkor jöjjenek a tankok! Lépjük meg előbb a parlament kvázi feloszlatását, a propaganda csúcsra járatását ami elhallgat majd sikert propagál. "Megfékeztük a járványt" "Nálunk volt a legkevesebb beteg és halálozás" "az ellenzék, ellenségünk volt végig a bajban". A fegyverekkel és statáriális jogrenddel szemben nem lesz visszapofázás, ezzel az egészségügy és a járvány le is lesz tudva.

Az éhezés és az emberek földönfutóvá válása ezzel persze nem lesz megoldva és veszélyt jelent a hatalomra. Ezután vagy már a járványban megkezdődik a gazdasági újraosztás és a konszolidáció. Az ország kirabolva semmi pénz. Csak az ellopott vagyonokkal lehet valamit kezdeni. Előre a Putyini úton! Vissza vesz a gazdagoktól esetleg államosít. A királyi udvar összes élősködője meg lesz sarcolva. Máshogy nem fog menni. Még a Pénztáros és/vagy a király saját kincseiből is vissza lesz pumpálva. Ha ez könnyít a nép terhein totális lesz a győzelem. Éljen  a jó és igazságos király! A főre kerül a Szent Korona Vírus.

Nincsenek megjegyzések: