2011. november 3., csütörtök

CSAK SZÓLOK

Csak szólok, hogy sütőtök, mogyoró és aszaltszilva idény van.



az aszalt szilvával töltött
sertésszűzet fokhagymás olajban
sütöttem meg

erdei vegyes gombaporba forgattam, majd szeleteltem


a töltött érméket, kevés sült tökkel
sütőtökös-mogyorós polentára helyeztem,
és parmezánforgácsokkal tűzdeltem

2 megjegyzés:

J. írta...

Úgy látom, nagyon bejött Neked a gombapor. :)
A polentát én nem nagyon szeretem, de ez jó lehet!

Pupa írta...

Ez sütőtökös puliszka.
A fele reszelt sütőtök, és roppanós mogyoró darabkák voltak benne.
Kicsit másabb.
Viszont kellett volna még hozzá lilahagyma úgy érzem ...

Ezen az ételen még kell csiszolni, ezért is csak úgy fellöktem.