2012. november 12., hétfő

2012 DÍJAZOTTJA: SOULFUL-FLYIN'Mielőtt bárkit megtévesztenék, nem a Horgászóséf blogról van szó, hanem Földi komám köszönetének szeretnék visszhangot adni, azzal. hogy ide másoltam a 2012 horgászblogja győztesének írását - ami a díjazott blogon olvasható eredetiben ( http://foldisfly.blogspot.hu/2012/11/dijat-kaptam.html ). Ezúton is gratulálok neki!
"Ez itt egy köszönetnyilvánítás. Köszönöm a tisztelt közönségnek, és természetesen a vándordíj előző tulajdonosának eme megtisztelő kitüntetést. Valamint köszönöm anyukámnak, apukámnak, és a rámának.. Plusz jó néhány kegyes és kegyetlen pecának, amiből tanulhattam és amit annyira szeretek.
A blog indulásának kezdeti fázisában a cél elsősorban az volt, hogy saját magunknak rögzítsük az új élményeket, melyek inspirációval pumpálhattak minket, (akkoriban jött divatba a blogírás) de elsősorban szerettük volna kicsit népszerűsíteni a műlegyezés műfaját. Erre pedig szerintem a legjobb példa, ha egy kezdő láthatja mások bukdácsolását is az úton, tanulhat mások hibáiból, és együtt is érezhet. Szóval inspiráció gyanánt is szolgálhat. Na közben fotózgatok is és folyamatosan változik valami. Az elképzelés, a hozzáállás, az anyagiak, a szabadidő.. stb. Így remélem tényleg rászolgáltam a díjra! :)
Szóval köszönöm Atyafinak , hogy rám tette a voksát és a szabályzatban foglaltak szerint mihamarabb további két blogírót és azok produktumát én is részesíteni fogok a díjban. És hogy ne szakadjunk el a "szokásoktól", mint hogy Atyafi télapója hozta tavaly a két további kitüntetettet december 6án, úgy a sok egymást felülmúló blog átfutása után én is e mellett a dátum mellett tettem le a voksom."
 
Földi

Nincsenek megjegyzések: