(Fotó: Bakcsy Árpád - buvosszakacs.blog.hu)
Variációk marhára és Rubik-kockára
MBTBD írása
A Bocuse d'Or lyoni döntőjén a húsételhez ír biomarha volt a kötelező alapanyag.
Az egészben feldolgozandó bélszín mellett legalább egyet fel kellett használni a pofa-, a stefánia- és/vagy farokrészből.
Mindezt 3 garnírunggal és tetszőleges mártásokkal kellett maximum 20
kg súlyú dísztálra helyezni, 12 adagban. 5,5 óra állt rendelkezésre,
amiből körülbelül 1 óra maga a tálalás, közben párhuzamosan a halételt
is el kellett készíteni.
A Magyar Gasztronómiai Egyesület köszönetet mond a
tervezőknek, kivitelezőknek, fotósoknak, akik nélkül a legjobb íz sem
tudott volna így érvényesülni.
Az eredeti cikket ITT a Bűvös szakács blogon olvashatod végig
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése