2013. március 14., csütörtök

SZENT FÜST - MARKETING-PÁPA?

  (a szöveg zseniális, ezért égettek anno... szent füst)

Azt tudtam, hogy tizenharmadikára lesz új pápa és úgy tippeltem negró lesz, vagy ha nem akkor valami "nagyon színes" ....  majdnem... dél amerika azért közeli találat.  Dél amcsival kapcsolatban jegyzem meg Csávezt nagyon, de nagyon tiszteltem. A pápára visszatérve...
Na! Ez valami.... Talán! Talán meghallgattatott?
Örülök, mert meg van az esély arra, hogy nem csak marketingpápa lesz ELSŐ Ferenc -ki is nyírják (?).
Az igazságnak kell most már jőnie. Nem önigazolás és dicsekvés miatt, de nem erőlködöm, hogy jobban megfogalmazzam azt amit egy éve írtam itt, Mi az igazság címmel ( http://horgaszosef.blogspot.hu/2012/04/mi-az-igazsag.html ) :

 "...Semmi nem változott? Csak a megvilágítás… neve már nem is Jézus, hanem Krisztus. Halála a (gúny) neve, szimbóluma a kínzóeszköze.Új szövetséget hozott, mégis az Ó*, a lejárt régi a lényeg. Legfeljebb a Pápa lábakat mos, a szegények gyámolítója, a következő húsvétra felosztja az egész egyházi vagyont, a rászorulók közt. Szent Ferenc elbújhat. Kajafással összekacsint, Saul rabbiból apostol lesz, persze a damaszkuszi út! Hát hogyne! A napkeleti bölcsek királyokká lettek, nehogy mágus kerüljön a keresztfára, az áldozat a zsidók királya legyen… kit vált meg? Kinek a bűneiért? Mi ez?

Szép húsvétot! Reményt, Feltámadást!
Csak Őt nézd, hámozd ki 2000 évből! Mi az igazság?
"

 
Első Feri! Sok Erőt és igaz hitet! 




* az Ó Szövetség, más nevén a Tóra


Nincsenek megjegyzések: