2015. március 3., kedd

SÖR & PÉNZES PÉR, valamint operatőr kerestetik

A With Pupa úti film sorozatom második évadjának második filmje is adásban van. A Mladica címűről nem is beszélek (http://pupalife.blogspot.hu/2014/10/mi-van-velem-szeretlek-bosznia.html), mert rengeteg visszajelzést kaptam róla... olyanokat, hogy még elhiszem, hogy tudok filmet készíteni -be is neveztem vele a Gödöllői Természetfilm Fesztiválra.

A Lipan a Pivo-ról (pénzes pér és sör) a három részes írás itt olvasható: 
http://fishingandhuntingtv.com/hungarian/?s=lipan  és nézzetek rá a fészbukos oldalra is, lájkoljátok,  
(https://www.facebook.com/withpupa) mert nagyon kell ezen  produkciónak a közönség' támogatása. Ez már nem horgászfilm! Remélem, hogy nem. 


Hát igen! Más! Kimondom, hogy bajban vagyok. Úgy alakult, hogy a második operatőrt fogyassza el a produkció, nem a sorozat.  ...nem a csökönyös személyem és nem fáradtságos munka miatt.


Sok lelkes kameraman, filmezéssel foglalkozó ember mondta, hogy milyen szívesen részt venne a Légy-OTT!, illetve a With Pupa munkáiban. Lelkes, alkotói tűzben égő operatőrt keresek. Egy-két forgatás alatt eldől, hogy a munkája jó, illeszkedik-e a filmekbe.

Csak munkát és alkotói megvalósítást kínálok. Ha képernyő-képesek vagyunk, akkor igen esélyes, hogy a producer anyagilag elismeri a teljesítményét de akkor egy kemény werklibe is belép. 

Írj a 
balazs.erdelyi@fishingandhuntingtv.com - címre!









Nincsenek megjegyzések: