2018. január 25., csütörtök

Tisztelt Pelikán elvtárs!


A c&r puszta kritikája,  dühöt vált ki egy a horgásztáboron belüli kicsi csoportnál. Tartalmi vitára képtelenül a saját fórumaikon személyeskedésen át egészen a fenyegetésig is eljutnak egyesek.

Így felesleges vitába bocsátkozni velük, pedig elkerülhetetlen lesz c&r horgászat felülvizsgálata, mint az élővilágért aggódó és az állat jogokat elfogadó embernek a honosodott rablóhalas c&r azon gyakorlata, hogy egy-egy horgászat során irdatlan mennyiségű süllőt, kősüllőt a kifogható mennyiség több tízszeresét fognak ki és engednek vissza; nem elfogadható.

Hatalomban lévő emberek adták tudtomra nemtetszésüket. Az Aczéli korszakot idéző megnyilvánulások közepette annyit teszek, hogy ezen a blogon újra közzé teszem Rendetcky János a Sikeres Sporthorgászban megjelentetett és letiltott abbamaradt c&r szkeptikus cikksorozatát. Váltottam pár sort Nagy Gáborral,  aki a C&R elveit gyakran alkalmazza, és felajánlottam neki, hogy ugyanakkora terjedelemben változtatás nélkül, közzé teszem a hazai pergető c&r horgászok álláspontját is. 

Azon túl tovább nem kívánok táborok zászlóvivője lenni, a fenti képes fogadalmammal foglalok állást.

1 megjegyzés:

Spinningstar írta...

Kedves P.. Pelikán elvtárs!

Jóindulatilag szeretném eddigi a munkásmozgalomban elért érdemeinek elismerése mellett figyelmeztetni hogy rossz útra lépett. Aláássa nem csak a mozgalmat hanem Bástya elvtársat is. Pont pártunk újságjában megjelenő Bástya elvtársat méltató cikkel egy időben.

<a href="http://fishingandhuntingtv.com/hungarian/wp-content/uploads/2018/01/MAHOR1802_DIGITAL.jpg></a>
http://fishingandhuntingtv.com/hungarian/wp-content/uploads/2018/01/MAHOR1802_DIGITAL_Page_007.jpg

Az Önhöz eddig elvtársi barátsággal kötődő Sz.. Virág Elvtársnak ez a karrierjébe kerülhet! Reméljük Virág elvtárs sem gondolja hogy Ön pártunk és népünk beszervezett ügynökeazért nem ártana tennie egy beismerő vallomást aminek a megírásában pártunk propaganda osztálya áll rendelkezésére holnap 11 órakor fekete kocsi a háza előtt.

elvtársi üdvözlettel, egy besthorgász