2018. június 22., péntek

Tisztességtelenségeskedés! - mit csinál a fészbuk?



Facebookos oldalamnak  27 318 lájkolója van és több, mint 26 ezren követik. Eddig egy-egy bejegyzésem a fészbuk adatai szerint 4e-17e felhasználót ért el. A tartalmak és posztolási metódusaim nem változtak ugyanakkor drasztikusan romlottak a fészbuk oldalam elérési eredményei. Az utóbbi posztjaim csak 800-1.8 legfeljebb 2.4 ezer felhasználót értek el.
Elég a számokból, a lényeg, hogy a fészbuk drasztikus változtatásokat eszközölt, minek következtében csak pénzért tudják az oldalak megtartani a valós közönségüket. Úgy gondolom, hogy ezzel nincs is baj egy piacgazdaságban, viszont a felhasználókkal szemben akik lájkolnak, követnek egy oldalt (akiknek az adatait most már tudjuk, hogy felhasználják) tisztességtelen, hogy az általuk követett oldal posztjai nem jelennek meg. Én meg épp most kezdeném beindítani a horgászattal kapcsolatos szolgáltatásaim, gyakorlatilag non-profit jelleggel és tessék ha el szeretném érni a közönségem hát fizethetek... 


Természetesen marad a fészbuk, Kérés! Két kattintás. Így biztos megjelenik a követő hírfolyamában a poszt:
https://www.facebook.com/pupafilms/

Van egy másik fészbukos oldalam is, speciálisabb tartalommal csak a horgászatra és szolgáltatásaimra szorítkozva ITT   .
Ugyan marad a fészbuk de úgy gondolom a jövőben inkább az Instagram lesz a használhatóbb. Érdemes felcsatlakozni. Két csatornán is jelen vagyok. Az egyik a @pupafishing ahol a horgászós tartalmak a @pupafilms -en pedig a TV-s filmes dolgok találhatók.

A hagyományos blogos megjelenés  pedig már elég jól kezelhető okos telefonon is. Rövid pontos képes tudósítások, információk horgász kirándulásokhoz ITT.


Nincsenek megjegyzések: