2018. augusztus 10., péntek

Egy fészbukos jegyzet

Ezt a kis fészbukos jegyzetet csak azért rakom ki, mert megígértem :-) 



Szóval...
A közösségi médiákban ez (a nyári) a legkedvezőtlenebb időszak kampányolni. Ilyenkor ha rá is néznek egy-egy blog bejegyzésre vagy egy rövid posztra, azonnal tekerik tovább, míg egy egzotikus hely képi látványa vagy valami erősen figyelemfelkeltő fotó fel nem bukkan. instagramon keress a @pupafishing -en Mégis úgy adódott, hogy számtalan elképzelésem közül néhány most formálódik projekté. Filmes, utazásos, gasztrós, horgászos, horgászós, közérdekű és önérdekűek egyaránt.

Egyelőre még nem szeretnék konkrétumokat elárulni, de fontos, hogy majd gyorsan, hatékonyan el tudjak titeket érni. Tudom, hogy nem szokták ezt így leírni és nem kötik ezt a "fogyasztó" orrára de nagyon szégyellném magam, ha embertelenül és kíméletlenül tenném ezt azokkal az emberekkel akik megtisztelnek figyelmükkel. 

Ezt a rövid kis jegyzetet a facebook.com/pupafilms -en azaz a fészbukos oldalon, a személyes blogomon a http://pupalife.blogspot.hu -n és az instán a www.instagram.com/pupafishing -en (@pupafishing) teszem közzé. Ezeken a felületeken igen jól látszik mennyi emberhez vagyok képes eljuttatni az üzeneteimet. 

Kérlek titeket, amennyiben érdekelnek titeket a filmjeim, a horgászatról, gasztronómiáról, utazásról és kultúráról való gondolataim, amennyiben tetszik nektek amit próbálok nyújtani; kövessetek, lájkoljatok, kommenteljetek, vitázzatok velem a fent megjelölt közösségi médiumokon és természetesen nézzétek műsoraim a tv-ben vagy a youtube.com/pupafilms -en és youtube.com/flytimes -on! Köszönettel: Pupa

Nincsenek megjegyzések: