2020. március 8., vasárnap

Mennyire álságos a NŐnap? világ nemei egyesüljetek

A kérdésre szerintem rém egyszerű a válasz: szerintem annyira amennyire nem az az év többi napja.
(most felhívom a figyelmet az írás végén lévő filmre!érdemes megnézni a hazai valóságtól elszakadt, általában a felső réteghez tartozó, műanyag női nemű megmondóinak' )
A másik kérdés: kinek kellene magáénak vallani a nőnapot? A nőknek, a férfiaknak vagy mindkettőnek...avagy igazságos-e a gendervilág számos nemi identitásában egyáltalán a nőnap? A XXI. században mire-fel a nemi megkülönböztetésnek ez a formája? Mire hívja fel a figyelmet? A nők külön(!) jogaira vagy az elnyomott nőkre? Vagy azt hisszük, hogy még mindig általános a nők elnyomása? Ezért világjelenség, hogy műanyag bábuvá operáltatják magukat? Ez valami tiltakozás vagy a férfi igényeknek való hamis megfelelés? Miért nincs egy természetes szájú, mellű nő se már a filmvásznakon? (persze már filmvászon és mozi sincs)
Most azt hiszed a nőket fikázom? (hát nem. most is csak a jelenséget amire rábólintunk majd csodálkozunk milyen szar itt minden) Kérlek titeket csúnyácskának, kövérnek, alaktalannak vagy magatokat butának vélő NŐK, hogy ne dőljetek be a pénz diktálta szépség-fitness-silicon-plasztika és lélekhalász ipar hülyeségeinek, maradjatok nők, ahogy a férfiak többsége se lesz pávakakas!
Itt egy magyar film. Tisztelettel, elismeréssel és szeretettel a szívemben NŐ nemű embertársaimhoz ajánlom az összes nemű emberi lénynek:

 

Nincsenek megjegyzések: