Nálam ponyhalászlé lesz a lányom kívánsága szerint, főfogásnak pisztráng filé a nagyfiam miatt és még nem tudom milyen tengeri izé az assznynak, nekem pedig aranygaluskát készit jó sok vaníliasodóval ...
Nálunk halászlé lesz, meg rántott hal egy kis Károlyi salátával. Ja meg tőlytötttt kááposztaaa. Nem semmi ez a csaj. Egy perc alatt tisztára nyalnám a testét.
Szia Pupa! A kaviárról az a véleményem, hogy aránytalanul sok van belőle Mónika testén. A Szent estére pedig a következőket fogom elkészíteni: -Bajai halászlé (Jó sűrű és tartalmas alaplét főzök vegyes halakból, a vége felé belefőzöm a formás ponty-patkókat, majd soktojásos, szép sárga gyufatésztát adok mellé az asztalra.) -Rántott ponty burgonyapürével és ecetes-hagymás burgonyasalátával -Mákos guba (De nagyon jó tippet adtál azzal is, hogy "aranygaluska jó sok vaníliasodóval"! Már régen csináltam, pedig nagyon szeretem! Szerintem ezt is bele fogom venni az ünnepi menübe...) Tehát semmi extra faxni, a karácsonyi klasszikus. (És közben sajnálattal gondolok azokra, akik még ezt sem engedhetik meg maguknak.)
Dani, nem is tudom, lehet azért mert azt tényleg csak archívumnak akarom hagyni.
Rengeteg újságcikk van még, szép lassan teszegetem fel őket, néhányat ezen az oldalon "hirdetek" majd meg,- Itt lehet kommentelni- még nem sokan nézik az archívumot (napi 70-80 látogatás).
9 megjegyzés:
Imádom a kaviárt, jöhet. A lányzó is.
Ki ne imádná?
NA mi az? Meg se tudtok szólalni?
Nálam ponyhalászlé lesz a lányom kívánsága szerint, főfogásnak pisztráng filé a nagyfiam miatt és még nem tudom milyen tengeri izé az assznynak, nekem pedig aranygaluskát készit jó sok vaníliasodóval ...
Szóval Nálatok?
Nálunk halászlé lesz, meg rántott hal egy kis Károlyi salátával. Ja meg tőlytötttt kááposztaaa.
Nem semmi ez a csaj. Egy perc alatt tisztára nyalnám a testét.
Ez nem Monica Bellucci? Ha igen, akkor duplán...
Én tepsis süllőt, rántott balinfilét és angolnapörköltet készítek!
Szia Pupa!
A kaviárról az a véleményem, hogy aránytalanul sok van belőle Mónika testén.
A Szent estére pedig a következőket fogom elkészíteni:
-Bajai halászlé
(Jó sűrű és tartalmas alaplét főzök vegyes halakból, a vége felé belefőzöm a formás ponty-patkókat, majd soktojásos, szép sárga gyufatésztát adok mellé az asztalra.)
-Rántott ponty burgonyapürével és ecetes-hagymás burgonyasalátával
-Mákos guba
(De nagyon jó tippet adtál azzal is, hogy "aranygaluska jó sok vaníliasodóval"! Már régen csináltam, pedig nagyon szeretem! Szerintem ezt is bele fogom venni az ünnepi menübe...)
Tehát semmi extra faxni, a karácsonyi klasszikus.
(És közben sajnálattal gondolok azokra, akik még ezt sem engedhetik meg maguknak.)
Kedves Séf!
A sajtóarchívumban miért nem lehet hozzászólást tenni?
Dani
Dani,
nem is tudom, lehet azért mert azt tényleg csak archívumnak akarom hagyni.
Rengeteg újságcikk van még, szép lassan teszegetem fel őket, néhányat ezen az oldalon "hirdetek" majd meg,- Itt lehet kommentelni- még nem sokan nézik az archívumot (napi 70-80 látogatás).
löktem fel az archívba egy kis mozgólépet
Megjegyzés küldése