2013. február 15., péntek

HAJRÁZOTT - SZÉP VOLT SZELI !

Rubik4  blog.jpg
(Fotó: Bakcsy Árpád - buvosszakacs.blog.hu)

 Az igazi Horgászó Séf - Széll Tamás (http://horgaszosef.blogspot.hu/2011/12/az-igazi-horgaszo-sef-interju-szell.html  ) dicsőséget hozott a magyar gasztronómiának. Köszönjük, nagyon büszkék vagyunk rá.


Variációk marhára és Rubik-kockára

MBTBD írása

A Bocuse d'Or lyoni döntőjén a húsételhez ír biomarha volt a kötelező alapanyag.
Az egészben  feldolgozandó bélszín mellett legalább egyet fel kellett használni a pofa-, a stefánia- és/vagy farokrészből.
Mindezt 3 garnírunggal és tetszőleges mártásokkal kellett maximum 20 kg súlyú dísztálra helyezni, 12 adagban. 5,5 óra állt rendelkezésre, amiből körülbelül 1 óra maga a tálalás, közben párhuzamosan a halételt is el kellett készíteni.
A Magyar Gasztronómiai Egyesület köszönetet mond a tervezőknek, kivitelezőknek, fotósoknak, akik nélkül a legjobb íz sem tudott volna így érvényesülni.
 
 
Az eredeti cikket ITT a Bűvös szakács blogon olvashatod végig

Nincsenek megjegyzések: