2015. május 12., kedd

GÖDÖLLŐFEST WITH PUPA


Már nem is annyira új a FISHING ADVENTURE WITH PUPA  (WP) útifilm sorozat. Igazából nem igazi sorozat filmek ezek. Mindegyik rész hordoz  hasonló - csak a WP-ra jellemző- jegyeket, de még sem gondolom "igazi" sorozatnak.
A fészbukon csináltam egy külön kis "lájkolós" oldalt neki, ahová felteszek a film készítése közben lőtt fotókat és próbálok a film közönségével kommunikálni.

Rá kellett jönnöm, hogy TV-ben szerepeltetni egy filmet nem elég ahhoz, hogy kellően ismert legyen, hogy felkeltse a nézők figyelmét. Még akkor sem könnyű a "marketingje"  ha célirányosan, tehát tematikus adón nézhető (több nyelven, majdnem 20 millió háztartásban - http://fishingandhuntingtv.com/hungarian/ ).

Nem panasz ez. Egyszerűen ledöbbent, mennyire kusza és ingoványos a médiavilág. Nagyon nem elég "csak" a forgatási és a film elkészítési lehetőséget kiharcolni. Ebben a kurva fogyasztói társadalomban -főleg a nem ostoba fogyasztóknak szánt "terméket" borzasztóan nehéz felkínálni.


Őszintén reménykedem az olyan lehetőségekben, mint a Gödöllői Természetfilm Fesztivál ( http://www.godollofest.com/hu ), ami a hétvégén kerül megrendezésre. Milyen jó lenne, ha ez a rangos esemény eljuttathatná az emberekhez azokat a filmeket amik a legnagyobb nehézségek árán és teljes szívből készülnek. Mert mindentől függetlenül sok ilyen alkotás születik és szélmalom harcnak tűnő munkámmal sem  vagyok egyedül.

Nincsenek megjegyzések: