2020. február 12., szerda

Pupa VLOGja - indulás


Szerintem az első VLOG az Árkus József nevéhez köthető Parabola című szórakoztató műsor volt. Valamennyire bulvár TV-s műsor ami már akkor egyértelműen magán hordozta a mostani vlogok stílusjegyeit. Profin kivitelezve.


Körülnéztem a magyar nyelvű vlogok közt és rájöttem, hogy nem véletlen, hogy csak néha és csak néhányba néztem eddig is bele. Többnyire a Keménykalap és krumpliorros Hörömpő cirkuszi , amolyan utánzatműsorok. Persze akár egy telefonos kamerával is lehetne kiváló műsort készíteni és ha lenne TARTALOM akkor még a képnek se kellene szupernek lennie. Gondolom így próbálják a tartalmat a  bugyuta képi bevillantásokkal pótolni, az érdeklődést pedig fenntartani hadaró beszéddel és hirtelen "téma" váltásokkal. Hiába nézhetők meg bármikor az interneten félnek az elkapcsolástól, mintha nem lenne elég ideje a nézőnek...  valójában nincs is pazarolni való ideje senkinek sem tartalmatlan szarokat nézni.

Adva van a kihívás! Vlogokot készülök csinálni.Tudom, hogy elérhetetlenek számomra azok a nézettségi adatok amit az említett semmitmondó trash videók produkálnak de nem is kívánok ilyen versenybe belemenni. Ahogy eddig is: valós TARTALMAT, gondolataim kívánom megosztani nézőimmel. HORGÁSZATRÓL, KULTÚRÁRÓL, KRITIKUSAN.
A stílusosság pedig egy kellemes kihívás lesz számomra. Nem fogok majmolni... majd meglátjuk mi sül ki belőle. Pupa VLOGja a youtube.com/pupafilms -en  lesz látható. IRATKOZZ FEL!


Nincsenek megjegyzések: