2020. december 31., csütörtök

Dance of Death - 2020 -21 vagy...30 egyre megy



Abban reménykedtem, hogy a világjárvány fordulatot hoz az emberiség életébe. Azt gondoltom, hogy az alapvető értékek felé fog fordulni az ember, az ÉLET felé, rádöbben a fogyasztói létforma tarthatatlanságára, megvilágosul és tudatosul, hogy a mantrázott fenntartható fejlődés nem más mint bolygónk pusztítása.

A kezdeti pánik elmúltával nem a változtatás, hanem a 'bepótlás igénye" tört fel, az álságos maszk mögött a vezetők voltak az elsők akik az óránként az átlagos  magyar állampolgár éves fizetését elpöfögő yachtokra igyekeztek, másztak, csúsztak a az orgiákba ahogy csak lehet...  ez már a haláltánc.

Nincs vezérlő elv, csak a profit ami hatalmat ad ahhoz, hogy a bepótlás a részesülés igényével fellépő több milliárd embert (jelenleg 1 milliárdan élik az életüket áram nélkül...) távol tarthassák. Mitől? Attól a jóléttől ami a bolygónk pusztulásához vezet. Ennek az állításnak az alátámasztására elég a BBC megfelelő műsoraiban elhangzó statisztikai adatokra odafigyelni.

Hinni akartam abban, hogy a járvány megdöbbenti az emberiséget. Változás helyett ez csak a nagy kataklizma nyitánya. Elengedtem a változás álmát,  úgy gondolom nincs reális esély a változtatásra (esetleg vallásos hittel /csoda/ vagy UFÓkkal, valami az emberiségen az emberen kívüli kívüli által -az ember elbukott). Az önpusztító létforma fentarthatóságára üritjük méregpoharunk! Képesek vagyunk alpvető (kivívott) jogainkat (szabdságunk, védőoltás-igazolás, szájkosár, genetika szelekció..) feleadni azért, hogy majd feljussunk vagy utódunk ott lehessen a Mars kolóniában, esetleg teli nyelvvel felcsúszhassunk azokra a bizonyos yachtokra vagy legalábbis egy évben egyszer egy balatoni kokainkersztény buliba, míg be nem köszönt az a disztópikus világ amire már kezdenek felkészíteni.


Nincsenek megjegyzések: