2020. november 22., vasárnap

REAL & WILD 2.


Sok víz lefolyt a Dunán azóta, hogy elkészítettem a REAL & WILD-ot. Azóta már nem dolgozom a Fishing & Hunting TV-nek és azóta már etetnek is a Dunán. 

Mindent elsöprő áradások és halálos aszályok voltak a REAL & WILD megjelenése óta... A REAL & WILD mérföldkő lett a horgászfilmezésben -nem volt ez cél, csak annyi, hogy érdek és hátsó szándékok nélkül dokumentarista stílusban végre szóljon valaki a horgászokhoz. Utálatos egy valaminek érezték a TV-ben, féltek, megijedtek tőle, hogy lehet üzleti kötődés nélkül is filmet készíteni. Tűzzel-vassal szerették volna megakadályozni a levetítését, de érezték, hogy azzal a TV-n kívüli népszerűségem még inkább nőni fog. Jól érezték. De nem a magam népszerűsítésére, hanem a fészbukos csoportéra próbáltam fókuszálni a figyelmet, hálából amiért ilyen őszinte és nagyszerű anyaggal szolgáltak a filmhez.

Lehet épp a REAL & WILDdal kezdődött az a kultúrális és szociálisan érzékeny (együttérzés a hétköznapi pecásokkal) természetű harcom az aljas pénzhajhászokkal, ami ahhoz vezetett, hogy nem adtak több bizalmat és lehetőséget tévés műsorkészítéshez. Próbáltam tovább folytatni a műsorkészítést, filmkészítést, de akik addig bratyiztak azok jórésze elfordult. Érdekemberek, Szóval ilyen közegben kellett újrakezdenem.

 Most online műsorokat készítek, amit nagyon élvezek, megválogatom, hogy kikkel, a támogatóim nem megvesznek, hanem tényleg segítenek és a munkám támogatják. Nem tudom mikor lesz lehetőségem igazi filmkészítésre, de egyre inkább feszít az alkotói vágy, szeretném folytatni a WITH PUPA vonalat, de olyan segítő egyelőre nincs a láthatáron aki ezt finanszírozná. Szóval úgy néz ki, hogy a REAL & WILD 2. részével próbálok rebootolni. Az önzetlen segítséget elfogadom!

Nincsenek megjegyzések: