2015. február 5., csütörtök

KURVA SAJTÓSZABADSÁG

Le sem tudom, írni és ki sem tudom ejteni úgy ahogy annyira divatosan mostanában megteszik. És hát nem is értek egyet és ráadásul nem  értem, legalább is nem úgy értelmezem ezt a Csárlivagyok!-jelenséget (sem), mint ahogy elvárják - csak nehogy olyanná váljon ez is mint a holokauszttagadás, no de egyelőre még nem adott be egy túlbuzgó képviselő sem javaslatot, úgyhogy még nem kötelező csárlinak lennem.

Ne tessenek megijedni, nem fogok én itten politizálni csak néhány gondolat nem hagy békén. Történt ugyan is, hogy sört merészeltem kortyolgatni a kamera előtt és mindezt megfejeltem egy elismert sörszakértő nyilatkoztatásával. Na! Ő pedig kifejtette sommás véleményét a sör fogyasztásról :
Teszem hozzá, egy sörözőben, jó hangulatban, szóval egy olyan helyen játszódnak a jelenetek ahol örvendező szabad (felszabadult) emberek múlatják az időt, ahol hétköznapi élet folyik, olyan közegben ami igazából nem árt se zsidónak, se politikusnak, nem sérti még a muszlimokat sem, hiszen nem a részegség, hanem a sör gasztronómiai jelenléte áll a fókuszban. Úgy jövünk a képbe, hogy műlegyet (horgász csalit)  kötünk ebben a horgászoknak is kellemes közegben, ha már a fagyos vízpart nem mindig adja...

Szóval én csak érdekeset, kellemeset, szórakoztatót szeretnék adni, érezzék már jól magukat a nézők. Hogy jön ide Csárli? -"Egy Európai Uniós törvény szerint alkohol bemutatása 06:00 és 22:00 között tilos" (képernyőn) ezt kell figyelembe vennem meg még egy nagy csomó aggályt az érdekes képi anyagomat illetően. Lassan már oda jutunk, hogy képkockáról, képkockára cenzúrázzam a filmjeim mert annyira érzékeny az "európaisággoságosdi"...  (nagyon jó fegyver ám ez fene nagy liberalizmus a gonoszok kezében) de bezzeg csárlinak mindent szabad, egyeseket pedig a végtelenségig lehet szorongatni, elfojtva az alkotókedvet. Sőt! Ennél durvább dolgok is történnek*, mert minden viszájára van forgatva ebben a kurva sajtószabadságban. 

Nincsenek megjegyzések: