2016. szeptember 9., péntek

Világhelyzet, közvetve a migrációról egy kormánypénzen támogatott video kapcsán

Kérlek először nézd meg ezt a kis videót!

A filmeben modellezett elmélet azt bizonyítja, hogy a migráció nem szünteti meg a föld lakosságának nyomorát. Véleményem szerint ez igaz, és a konklúzió is logikus: helyben lehet megoldani a katasztrofális problémát.

Jelenleg a föld javainak több mint 90%-át mondjuk úgy, hogy a fehér ember civilizációja birtokolja és ezen kisebbségen belül is egy vékony réteg, minek a prominensei egyértelműen  manipulálnak a migrációval.
Miért? 
Mert így terelik el a figyelmet, (miközben hasznot is húznak rajta) arról a tényről, hogy az ő civilizációja, közvetve a fehér társadalom jóléte fennmaradjon. A saját hatalmukat tartják fenn.
A filmben nem hangzik el, hogy azért él az emberiség döntő többsége nyomorban, mert kizsákmányolják a "fejlett országok". Napi két dollárért, 14 órai munkával mennyi NIKE cipőt varr meg egy 12 éves bangladesi? 
Leegyszerűsítve: a mai világrendben, Európa és az USA jóléte azon múlik, hogy mennyire tartja rabságban a föld többi részét, mennyire fogadja el a fehér ember az ő modern rabszolgaságát. A kérdés az: hogyan is lehetne helyben változtatni anélkül, hogy a fehér civilizáció ezt megsínylené? 
Gondolkodjunk azon; megoldás lenne, ha nem a világvezető szűk elit markában koncentrálódna a Föld javainak több mint 90%-a?

A fenti videó, magyarokhoz való eljutását támogatja a VilágMagyar Kormány... 

Nincsenek megjegyzések: