2016. november 11., péntek

SZÉP!


 szép, hogy idén is ki lett adva az év horgászblogja díj. Minden elismerésem a "feladatának" eleget tevő Suszterbogárnak, a díjazottnak és mindazoknak akik a social-média dömpingben is állhatatosan blogolnak.
http://suszterbogar.blogspot.hu/2016/11/2016-horgaszblogja.html
A minőségi blogírás még a blog-bumm idején is jelentős kihívás volt, sok-sok semmibevesző energia... de most, mikor még a facebookon sem olvasnak el három sornál többet az emberek még inkább hiábavaló fáradtságnak tűnik.. most ennek látom. Bár havi 1000-res nézettségem nem is olyan rossz, mégis úgy érzem,  annyira felszínessé vált a világ, hogy nem érdemli ezt. 


Érdekes ez pont az én számból... megsúgom: ugyan olyan felszínes szarnak tartom televíziók műsorainak 90%-át. Ráadásul mi (horgász írók, blogolók, publicisták, filmesek) egy igen speciális médiafogyasztó szegmens részére tesszük, amit teszünk. Már nem próbálok megfelelni (lehet igazából sosem akartam)! 

Társaim, horgász barátaim, kívánom, hogy ti se akarjatok csak egy belülről jövő elvárásnak megfelelni. Tegyetek le, őszintén, minőséget, írjatok, alkossatok képeket szívből, ne akarj meggyőzni senkit, add magad, magad add... egy-egy néző, olvasó miatt is megéri... tudom.

Szívből gratulálok a Köss tollat a horogra! blognak, mintegy saját sikeremnek is érzem a díjat, a díj életét,

Nincsenek megjegyzések: