2018. február 26., hétfő

TŰZ


Eddig nem tudtam ki Szentpéteri Csilla. Azért néztem utána (a zongoristák MágaZoltánja), mert felháborodott A dal nevű fosparádé show végeredményét illetően. Először tisztázzuk, mi is az A dal? Röviden: ezen produkció nyertese jut be az Eurovíziós megmérettetésre.
Közpénzen finanszírozott antikulturális pénzlenyúlás, rosszindulat nélkül mondhatjuk nemzetközi neoliberális szellemi terrornak is –káros, bűnös hatásait alapszintű értelmi képességekkel rendelkezőknek nem kell bizonygatni, gondolom elég csak Conchita Wurstot említenem.
Persze nem akartunk kimaradni így történhetett, hogy a magyarkodó NOX együttes révén lecigányozták egész nemzetünket, hiába buziskodott hozta a metro szexuálist ByeAlex , csapatott WolframKati és gajdolt érthetetlenül Pápai Joci egyértelmű kudarc ért minket, nem mintha ne lett volna legalább annyira gyalázatos a többi ország indulója. Ez az egész egy rakás értéktelen szar, legalább is ha zeneileg próbálunk közelíteni.

A dal mostani hazai döntőjében pedig az történt, hogy a szokásos lagymatag, giccses műsorszámok (zenének nehezen mondható produktumok) közt egy stílusidegen bandára szavazott a közönség. Egy metal banda nyert, a teljesen ismeretlen AWS. A hallott nótájuk alapján véleményem szerint nem korszakalkotó és nem is valami nagy durranás a Heavy Matal műfajban, minden esetre teljesen eltérők a szokásos fellépőktől. Erre harapott a közönség. Megelégelték az emberek, hogy KirályViktorokat dugjanak le a torkukon. Valami nagyon megváltozott! És most ne mondják majd, hogy politizálok, de észre kell venni, hogy összefüggenek a dolgok, a néphangulat érződik abban a protest hozzáállásban ami a puccos, nyálas, homo erotikus polkorrekt környezetbe oda küldte az AWS-t, hogy ODABASSZON! Ez ugyan az, az elégedetlenség és sértettség szülte válasz, ahogy elpicsázták a polgárok Hódmezővásárhelyen a Fideszt… egy ízig-vérig fideszes városban.
Jó lenne ha ezekből a csattanós válaszokból arra lehetne következtetni, hogy véget ér egy ocsmány és hazug világ.


Hogy jön ide a bazári giccset áruló Szentpéteri Csilla? Igaz már nem is olyan fontos... esetleg érdemes elolvasni azt ostoba és korlátolt reakcióját mert abban minden benne van, kb. annyira jellemzően mint a soros rovarevéssel való riogatás. Ezt már nem kajájuk be! 
(iszonyatos cunamit kapott a kommentelőktől, majd törölte bejegyzését)

Nincsenek megjegyzések: