2018. július 28., szombat

MI VAN VELEM? - 2018 nyarán PupaFishing

Igazából nem olyan jó mikor olyan sokat foglalkoznak az emberrel, mint az utóbbi időben velem... ha megtehetném, hogy csak televíziós szerkesztőként tevékenykedjek, biztos nem látnátok az idióta ábrázatom és nem köszörülné rajtam senki a nyelvét, nem irigykedne sok tehetségtelen barom aki helyettem játszaná a fejét a kamerába, hitványul makogna és sztároltatná magát horgászbottal a kezében. Próbáltam én magam helyett mást képernyőre tolni, de még nálam is gyalázatosabban szerepeltek. Így is sok a vállalhatatlan televíziós produkció, szóval még maradok egy ideig -el lehet kapcsolni.
Hogy most jól belerúgtam pár önjelölt sztár egójába, milyen jó lesz arra kérni horgász barátaimat, hogy küldjék a videóikat a #pupafilmfest -re. Mert kérem, AZ MÁS! Tényleg más. Más amikor valaki szánalmas majmot csinál magából a képernyőn, csak hogy havonta benne legyen a TV-ben és más amikor őszintén közre, a köznek akar ADNI mondjuk egy videóval.

Ezúttal nem is a #pupafilmfest -ről akartam beszélni, hanem elbüszkélkedni az új tevékenységemről -lehet épp e miatt van irigység. 25 éven keresztül önzetlenül, saját energiámat , időmet, pénzemet adva segítettem a hazai horgászati kultúra fejlődését, különösen a műlegyes horgászat meggyökeresedését. Megszámlálni sem tudom, hány embert segítettem elsajátítani a kedvenc módszeremet, mennyi önzetlen publikációval, műsorral, kapcsolatok átadásával, szövetség alapításával, rendezvényekkel, haltelepítéssel, élőhely revitalizációval, horgászati-halászati jog megszerzésével és persze közvetlen személyes törődéssel, szaktanácsadássál vettem ki oroszlánrészemet a hazai horgászati életből. 
Egy jó-ideje sajnos már nincs anyagi lehetőségem önzetlen formában folytatni "küldetésem". Nem tudok már ADNI, mert nekem sincs... Sajnos egy jobb helyszínen, egy drágább vízen való forgatáshoz is kéregetnem kell, meg kell hívatnom magam és a stábot. A felszereléseim mára teljesen leamortizálódtak, kénytelen vagyok szponzor után kutakodnom.
Gondolom feltűnt, hogy (eddig) egy kibaszott horgászcikk gyártónak vagy forgalmazónak sem adtam el magam.
Tépem itt a szám, közben teljesen ingyen ADOK megint, persze, hogy a #pupafilmfest -re gondolok. Jellemző, hogy pont  az évi több száz milliót forgalmazó cégek nem álltak mellé -pár száz ezres díjak kellettek volna. Persze ezt is ingyen csinálom, talán annyit nyerek vele, hogy tovább fokozom az internetes ismertségem... 
Ne vegyétek panaszkodásnak csak azért írom, hogy eloszlassak a tévés munkámmal kapcsolatos tévképzeteket és kihúzzam azt a méregfogat amit az új horgászat-szervezői és horgásztatási és oktatási tevékenységemmel kapcsolatban növesztenek egyesek. Beindítottam a Pupa Fishinget
https://pupafishing.blogspot.com/ 













2 megjegyzés:

Kispé írta...

Én a horgászat a szöszivel sorozattól hánytam. Nem is tudom mi volt vele a rendező terve. Mert hogy pecázni nem tudott,az hétszentség. Attól hogy mutogatják a dekoltázsát és a picsáját, még nem lesz jó egy műsor. A te műsoraidról viszont lerí a horgászat iránti alázat és egyben hozzá értés. Öröm nézni minden percét. Érdekes történetek,finom ételek, különféle horgász módszerek és még sorolhatnám... Na de kihúzom a nyelvem a seggedből és várom a további Pupa filmeket. 😁😁 Remélem még sokáig tudod folytatni és szerzel nekünk sok örömet a horgászat mentes időkben.

Péter, szupe58 írta...

Manapság ha valaki önzetlenül tesz valamit sőt esetleg Ö vállal anyagi áldozatot az bocs hogy ezt mondom hülye. Az összes horgászfilmből egre inkább süt a különböző cégek reklámozása, mert csak ilyen tip method kosár horog esetleg gumi kuki használható. Nagyon tetszett a az egyik uj filmedben a felháborodásod a teljesen természet ellenes csalikról hol találkozott az a szegény ponty eper izü pellettel ananászos gumi kukival. hogy van az hogy egy 8 éves gyerek első horgászatn 10+ os pontyot fog spiccbot keszegezés nem menő sőt... Elfajult a horgászat már az üzlet sokkal fontosabb mint a természet szeretete. A mai horgászok kivéve a nyuggereknek deklarált idősebb sporikat már nem tudják milyen a nádban ülve nézni az élővilágot a madarakat a természetet. Ja és ha emelkedik az uszó akkor jön a ponty. Kivánom Neked hogy találj egy olyan szponzort akinek nem kell eladnod magad és folytathatod azt a stilust amit a filmjeidben megszerettünk.