2022. április 18., hétfő

Új horgászműsor

Fészbukos jegyzet 2020 április

Lassan egy évtizede, a blogok háttérbe szorulásával , a hosszabb mondanivalómat a fészbuk JEGYZETekben osztottam a meg a facebook.com/pupafilms oldalamon. Egy nagyon jó formátum volt és OLVASOTT. Sajnos gyakorlatilag megszüntette ezt a felületet a fészbuk és csak az "emlékek" opcióból elérhető. Onnan kezdem el megmenteni, kimenteni az akkori jegyzeteim.

Még mindig nem árulhatom el, hogy melyik ici-pici Tv az ami befogadta és támogatja az új, teljes egészében általam (Pupafilms) készített magazinműsort. Kétheti új adásokkal indul a Zander Times ( “horgászmagazin a süllőn túl is” alcímmel) és hetente ismételni fogja a TV, 4-5 alkalommal. Aki nem tudná a TV-ben megnézni az sem maradhat le, mert két hét után ingyenesen, előfizetés és regisztráció nélkül megnézheti a teljes adást itt a fészbukon és a youtube-on is. Ez a lényeg! Eljött az ideje, hogy térítésmentesen kapjanak a horgászok minőségi és aktuális horgászműsort!

0:00 / 0:51

Persze szeretnék olyan ultifilmszerű műsort adni nektek amilyen a With Pupa volt, de arra egyelőre nincs lehetőségem, ezért is választottam a magazin műfajt, a maga pörgősségével és rövidségével - 6-8 perc között lesznek az adások. Mindenféle horgász nemben’, változatos halfajok horgászatára hívlak titeket és a horgászattal kapcsolatos élmények megszerzésére fogok invitálni. A műsor célja viszont ugyan az ami a With Pupáé volt; közel hozni élményt és megmutatni, hogy nem elérhetetlen vágy a horgásznak megtalálni az idillt és önmagát a természetben, harmóniában és békességgel. Valahol még a rapid “menjünk le gyorsan mert megőrülök” peca is oldás a feszült mindennapokban, ehhez is megoldásokat kíván nyújtani a műsor.

Tudjátok, irtózom az olyan műsoroktól ami valójában reklám és mindenféle terméket akar letolni a torkunkon. Nem kívánom ezzel terhelni nézőket . Erre a koncepcióra nagyon nagyon nehéz támogatót találni. Nekem sikerült! Akadt pár szponzor akik nélkül ez kis műsor sem jöhetett volna létre és ezúttal ne az elcsépelt slablon dumának vegyétek! Nagylelkűen úgy állnak a műsor mögé, hogy lesznek olyan részek aminek a tartalma távolról se fogja érinteni az ő üzletüket - én ezt tartom igaz szponzorációnak, megbecsülni való ritka jelenség. Ezt fogom megköszönni (nem reklámozni) a műsor elején és végén teljes őszinteséggel elfogadásotokat kérve.

0:00 / 0:09

Nincsenek megjegyzések: