2013. január 26., szombat

KÉT SZIVATÁS...

Húha! Barnacukor a téma a reggeli műsorban. Mennyivel jobb, organikusabb egészségesebb ...csak a lényegről nem esik szó. A barna cukornak nevezett valami (melaszos finomított cukor) kevés esetben nádcukor...

2013. január 1., kedd

$ZÁM VETÉS



Miért i$ érdekelne bárkit, hogy mi a mágikus Számom? Vagy Számot vetek-e időnként… mondjuk a tavalyi évet illetően? Milyen tanulSágokat vonok le az elmúltból, mi Számít a jelenben é$ mivel Számolok az eljövendőt illetően? 
Elkezdem írni, ha elolvaSod, ha nem, ha kigúnyol$z vagy nem. I lyen is van, ilyen iS vagyok…

2012. december 31., hétfő

CSAK MINŐSÉGET ! ! - champagne

Itt a szilveszter és a pezsgőzés. Az edés-félédes pezsgő proli és stílustalan. A tank pezsgő szintén minőségen kívüli kategória. A jó champagne vagy pezsgő minőséget jelöl, az életet mennyei boldogsággal telíti, kivált ha az alkalom fűszerezésére iszol. 

Kívánok, minden ismerősömnek fűszerezett jövő évet ;-) !

2012. december 25., kedd

KARÁCSONYI MENÜ



Már nem vagyok horgászó séf, de gondolom, aki olvassa ezt a blogot az előtt ez nem titok. Sajnálom. Nincs sem időm, se lehetőségem főzni. Bizonyos médiákban viszont (álnéven) publikálok és komoly gasztronómiai munkákban is aktívan részt veszek… csak-hát nem főzök. Inkább filmjeimmel és horgászati publikációimmal találkozhattok a PV TV-ben és annak honlapján (www.pv-tv.tv). A fészbukon is sokkal aktívabb vagyok (Erdélyi Pupa Balázs néven, facebook.com/horgaszosef )