2013. január 27., vasárnap
2013. január 26., szombat
KÉT SZIVATÁS...
Húha! Barnacukor a téma a reggeli műsorban. Mennyivel jobb, organikusabb egészségesebb ...csak a lényegről nem esik szó. A barna cukornak nevezett valami (melaszos finomított cukor) kevés esetben nádcukor...
2013. január 24., csütörtök
2013. január 1., kedd
$ZÁM VETÉS
Miért i$
érdekelne bárkit, hogy mi a mágikus Számom? Vagy Számot vetek-e időnként…
mondjuk a tavalyi évet illetően? Milyen tanulSágokat vonok le az elmúltból, mi Számít a jelenben é$ mivel Számolok az eljövendőt illetően?
Elkezdem
írni, ha elolvaSod, ha nem, ha kigúnyol$z vagy nem. I lyen is van, ilyen iS
vagyok…
2012. december 31., hétfő
CSAK MINŐSÉGET ! ! - champagne
Itt a szilveszter és a pezsgőzés. Az edés-félédes pezsgő proli és stílustalan. A tank pezsgő szintén minőségen kívüli kategória. A jó champagne vagy pezsgő minőséget jelöl, az életet mennyei boldogsággal telíti, kivált ha az alkalom fűszerezésére iszol.
Kívánok, minden ismerősömnek fűszerezett jövő évet ;-) !
2012. december 25., kedd
KARÁCSONYI MENÜ
Már nem vagyok horgászó séf, de
gondolom, aki olvassa ezt a blogot az előtt ez nem titok. Sajnálom. Nincs sem
időm, se lehetőségem főzni. Bizonyos médiákban viszont (álnéven) publikálok és komoly
gasztronómiai munkákban is aktívan részt veszek… csak-hát nem főzök. Inkább
filmjeimmel és horgászati publikációimmal találkozhattok a PV TV-ben és annak
honlapján (www.pv-tv.tv). A fészbukon is sokkal
aktívabb vagyok (Erdélyi Pupa Balázs néven, facebook.com/horgaszosef )
2012. december 22., szombat
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)